Välkommen till Tyras sida!

Jag är en Flatcoated Retriever tik på 8 år som bor tillsammans med min "mamma", hennes fästman, hans två söner 14 & 16 år, Freja Berner Sennen (född 180206), Ronja Flatcoated Retriever (född 190211) och två katter i Karlstad. När vi tränar brukar vi hålla på att träna Nosework, jaktfot, markeringar, dirigeringar, stanna-signal, linjetag, spår och sök.

Min mamma är utbildad teknikillustratör och älskar att illustrera hundar, följ gärna henne på FacebookInstagram och kolla hemsidan.

 

 

 

Blogg

6 april 2020

2020-04-06 15:56 | 0 kommentarer

Idag har Tyra varit med och tävlat i ett online working test. Det är perfekt för henne eftersom hon är skotträdd och inte kan delta i vanliga working test. Så nu inväntar vi hennes resultat. Jag var inte helt nöjd med hennes fotgående men det är rätt vanligt för henne att hamna lite efter. Men alla andra delar i momenten utförde hon helt korrekt. Tyra fyllde 8 år den 2 april så nu är hon veteran, men i detta wt fanns det enbart två klasser så hon tävlade då i öppenklass. 

Tyra går sedan en tid tillbaka på rehab hos Elins Friskvård i Karlstad. Anledningen är för att hon släpar så mycket med sina bakben när hon går speciellt inomhus. Så vi vattenstraskar och vibbar hos Elin två gånger i veckan. Våra hemläxor är att träna sidoförflyttningar, cavaletti och använda benviktsmanschetter på promenader. Tyra tycker allt är superkul så då blir det ju så enkelt. Vi kan även träna balansboll med just nu är våra balansbollar hos Elin för att vi håller på att spela in material till en kommande onlinekurs i just balansboll. 

Vi har sedan tidigare tagit fram foldrar och affischer för stretch och massage. Dessa är helt oumbärliga när man ska utföra momenten hemma själv sen och inte har Elin att fråga. Om du är intresserad av att beställa dem finns de här. Jag stretchar ju alla mina tre tjejer när vi joggat, tränat balansboll eller tränat i vårt utegym som hundarna har på baksidan. 

 

Mock up


Rosetter

rosett_gul1

 

excellent

 

rosett_2 rosett_ck

verygood

bir_valp

rosett_1

rosett_hplila

Lämna ett tassavtryck!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S 
 

 

Besökare idag: 0 | Denna månad: 2 | Totalt: 8936