Välkommen till Tyras sida!

Jag är en Flatcoated Retriever tik på 8 år som bor tillsammans med min "mamma", hennes fästman, hans två söner 14 & 16 år, Freja Berner Sennen (född 180206), Ronja Flatcoated Retriever (född 190211) och två katter i Karlstad. När vi tränar brukar vi hålla på att träna Nosework, jaktfot, markeringar, dirigeringar, stanna-signal, linjetag, spår och sök.

Min mamma är utbildad teknikillustratör och älskar att illustrera hundar, följ gärna henne på FacebookInstagram och kolla hemsidan.

 

 

 

Blogg

21 januari 2019

2019-01-21 17:35 | 0 kommentarer

I höstas började jag studera till teknikillustratör. Jag har ju hela livet velat ha ett jobb där man "kan ha hund" och som många som följer oss vet har jag och Tyra tidigare haft ett hunddagis i Västerås och där kan man ju verkligen ta med sig hunden till jobbet. Men vi valde för ett år sedan att flytta till Karlstad och blev ju då tvugna att stänga ner hunddagiset och fundera på vad man ska jobba med här där man kan "ha hund". Jag började leta runt på olika distanskurser som skulle kunna passa mig. Har massa olika utbildningar och jobb i mitt bagage men känner att jag bör nog börja om på ny kula och hittade distansutbildningen till teknikillustratör, sökte och kom in direkt. Det är alltså en yrkesutbildning som innebär att man sedan kan jobba med att göra olika illustrationer till tekniska produkter så som bilderna i manualer exempelvis. Jag valde tidigt att satsa mest på Adobe Illustrator och sitter för det mesta framför datorn och illustrerar hundar, så klart. Så min dröm vore ju att jobba på ett företag där man behöver illustrationer av hundar till exempelvis veterinärer eller produkter till hundar. Vi får se vad det blir men just nu har jag iallafall väldigt roligt när jag gör dessa hundillustrationer. Följ mig gärna på Facebook och Instagram för att få se alla mina illustrationer jag gör/gjort. Det vore kul att göra logos och illustrationer till olika hundföretag också, har så många idéer och det känns så kul och jag lär mig massa nytt för varje ny "hund" jag gör.

 

Maykie sidan text-01

Facebook ill omslag-01


Rosetter

rosett_gul1

 

excellent

 

rosett_2 rosett_ck

verygood

bir_valp

rosett_1

rosett_hplila

Lämna ett tassavtryck!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S 
 

 

Besökare idag: 0 | Denna månad: 0 | Totalt: 8518